Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    

Bølgeenergicamp på Aalborg Universitet Esbjerg

Tilbage

22-12-2010

Invitation til 24-timers bølge-energi Camp den 10. og 11. marts 2011 Er du den næste Georg Gearløs - eller har du bare lyst til at udvikle eller designe?

Invitation til 24-timers bølge-energi Camp den 10. og 11. marts 2011

Er du den næste Georg Gearløs - eller har du bare lyst til at udvikle eller designe?

Så kan du deltage i en 24 timers Camp, arrangeret af et EU delprojekt i Energi på havet (Aalborg Universitet Esbjerg) og Esbjerg Statsskole i samarbejde med Wave Star A/S. I alt vil 50-60 elever blive udtaget (6-8 fra hvert gymnasium).

På Campen vil du møde andre unge fra regionens gymnasier. Under ledelse af én af udviklerne af bølgeenergikraftværket Wave Star og med hjælp af lærere fra såvel Aalborg Universitet Esbjerg som gymnasierne, skal I være innovative og forsøge at udvikle nye energiproducerende enheder. Hvis du ikke er så interesseret i teknisk naturvidenskab, kan du deltage som designer.

I kommer til at arbejde i grupper på tværs af institutionerne, og der vil være en præmie til den gruppe, der når længst.

En camp med alt betalt (undtagen transporten) og med masser af faglige udfordringer og socialt samvær. Hele Campen forgår på Aalborg Universitet Esbjerg, Niels Bohrs Vej 8 i Esbjerg fra den 10. marts 2011 kl. 15 til den 11. marts 2011 kl. 15.

Forberedelsesmateriale sendes ud inden Campens start. Læs evt. mere om Wave Star A/S på http://www.wavestarenergy.com/dk/index.htm

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at henvende dig til projektleder Tove Morell, morell@staff.aau.dk