Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Styregruppe for ”substitution af materialer offshore” nedsat

Tilbage

15-09-2010

Seneste information omkring styregruppe sammensætning.

Det er blevet besluttet, at der lægges ud med en ret lille styregruppe, der skal arbejde på analysedelen, der ligger først i projektet, og som skal afdække, hvor de største problemer med materialer offshore er. Det er fortrinsvis virksomheder, der arbejder med drift og vedligehold af platforme, der deltager i dette arbejde.

Styregruppen består pt. af repræsentanter fra Mærsk Oil and Gas, Semco Maritime, EnergiNet, Wave Star Energy, Vink, Esbjerg Institute of Technology, Offshore Center Danmark og Plast Center Danmark. Senere vil styregruppen blive justeret og der vil blive nedsat arbejds-grupper med relevante partnere.

Tanken er endvidere, at der i løbet af perioden, hvor analysen forløber, vil blive inviteret til en idégenereringsdag, hvor vi håber, at alle interes­se­re­de virksomheder vil deltage og være med til at få om ikke alle, så i hvert fald mange idéer på banen om, hvilke muligheder der anses at være for substitution af materialer offshore. Idégenereringsdagen afholdes den 11. november 2010, der bliver udsendt invitationer, samt kommer mere information på projekt hjemmesiden når dagen er planlagt.