Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Husk halvårskonference - nu åben for tilmelding

Tilbage

28-10-2010

Tirsdag 30. november gør vi status på det foreløbige arbejde med Energi på havet. Sæt kryds i kalenderen og tag del i arbejdet med at styrke beskæftigelsen i offshoreindustrien.

I marts 2010 gik startskuddet til et af de mest ambitiøse erhvervsudviklingsprojekter i regionen. Flere end 100 organisationer, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, virksomheder og myndigheder er involveret i Energi på havet, som skal skabe fornyet vækst i offshoreindustrien.

Et af målene er at skabe 7000 nye arbejdspladser, og der er allerede sat en række spændende initiativer i gang. Hvordan det går med de fem delprojekter og hovedprojektet fortæller vi om på Energi på havets halvårskonference

Tirsdag den 30. november 2010 kl. 08.30 – 13.00
Auditorium hos Syddansk Universitet,Niels Bohrs Vej 9, 6700 Esbjerg

Deltagelse er gratis, tilmelding dog nødvendig.
Fyldigt program og oplysninger om tilmelding - læs her

"Energi på havet er et treårigt projekt med meget ambitiøse mål. Halvårskonferencen er den første, hvor vi tager pulsen på den foreløbige indsats, så det er meget spændende. Flere af projekterne er kommet meget langt allerede, og jeg glæder mig til at præsentere vores foreløbige arbejde", siger Marianne Tølbøll, Energi på havet.