Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Spændende analyse af værdisystemet i offshoreindustrien

Tilbage

27-10-2010

Resultaterne fra en analyse af værdisystemet i offshoreindustrien bliver et af de spændende indslag på halvårskonferencen 30. november.

En kæde er ikke stærkere end det svageste led - det gælder også i offshoreindustrien. Energi på havet har derfor iværksat en analyse  af værdisystemet i offshoreindustrien med det formål at synliggøre indsatsområder. Det fortæller vi mere om på halvårskonferencen, som du kan tilmelde dig her.

"Analysen er central i vores opgave for at styrke beskæftigelsen. For vi styrker bedst industrien, når vi ved, hvad vi vi skal fokusere på, og hvordan vi skal vejlede virksomhederne. Det skal anaylsen hjælpe med, og på konferencen kan vi løfte sløret for nogle af de mange spændende konklusioner i anaylsen", siger projektleder Marianne Tølbøll, Energi på havet.

Analysen er udarbejdet i samarbejde med Oxford Research, som vil være til stede og redegøre for det grundige analysearbejde, som nu skal bane vejen for en række nye initiativer med henblik på at øge beskæftigelsen i offshoreindustrien.