Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Vær med på idégenereringsdag 11. november

Tilbage

26-10-2010

Delprojektet Substitution af materiale offshore inviterer til idégenereringsdag 11. november. Vi afholder dagen for at virksomheder fra offshoreindustrien og plastindustrien kan mødes og udveksle ideer til hvor plast med fordel kan anvendes i offshoresammenhænge.

Hvordan kan plastkompositter bedst benyttes i offshoreindustrien? Har du ideeer og forslag inviteres du til idégenereringsdag. Formålet med dagen er at få flest mulige idéer på banen verørende substitution af materialer offshore, som led i erhvervsudviklingsprojektet Energi på havet.

Det vi vil med idégenereringsdagen d 11. november er, at sætte offshorevirksomhederne sammen med plastvirksomheder, for i fællesskab at få idéer til, hvor man fx kan erstatte stål med plast. Grunden dertil er, at offshorebranchen er meget konservativ (efter eget udsagn) og ofte benytter det de plejer nemlig stål.

Vi har fået Søren Laursen fra Loop Company til at facilitere dagen, og vi ser meget frem til en spændende dag.

På baggrund af dagen vil der blive udarbejdet et inspirations- og idékatalog som efterfølgende sendes ud til alle deltagerne, og kan komme de enkelte deltagere til gode. De kan måske få idéer til nye produkter i deres egen forretningsudvikling, eller måske vil de bedste idéer, som det vælges at arbejde videre med, være noget som de kan byde ind med i det kommende arbejde.

Der vil være indlagt pauser med mulighed for networking, så der er måske også mulighed for at skabe nye samarbejdsaftaler.