Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Særudgivelse om Energi på havet

Tilbage

01-11-2010

Til januar udsendes magasinet ON/OFF News 26 med fokus på aktører og projekter i Energi på havet. Alle med tilknytning til projektet tilbydes nu mulighed for at bidrage med artikler og annoncering.

 

Offshore Center Danmark står bag magasinet ON/OFF News, Danmarks eneste magasin for og om dansk offshoreindustri. ON/OFF News 26 er et særnummer med temaet ”Energi på havet – små og mellemstore virksomheder”, og det giver en oplagt mulighed for omtale af resultater fra projektet.

Udover fyldig omtale af Energi på havet og de fem delprojekter er der rig mulighed for at skrive om nye produkter målrettet SMV’er, leverandørsamarbejde, kurser og kompetenceudvikling og meget andet. Det er også muligt at få omtalt nyheder og produkter fra virksomheder og aktører tilknyttet Energi på havet.

Magasinet udgives på engelsk og udkommer primo januar 2011. Deadline for aftale om artikler og annoncer til ON/OFF News 26 er mandag 15. november 2010 - materiale skal være modtaget 1. december.

Redaktionen modtager gerne færdige artikler, men vinkel og valg af emne bedes aftalt på forhånd med redaktionen for at sikre den redaktionelle linje i magasinet, og på grund af omtale af foreløbige resultater fra projekterne og halvårskonferencen er der begrænset plads til øvrige artikler.

Kontakt redaktionen for drøftelse af artikel eller annoncering i ON/OFF News 26.

ON/OFF News distribueres til virksomheder, myndigheder og brancheorganisationer i Danmark – og naturligvis til de over 100 tilknyttede samarbejdspartnere under Energi på havet. Desuden uddeles ON/OFF News på konferencer, kurser og messer i ind- og udland. Oplaget er på 3000 eksemplarer.

Læs mere om ON/OFF News og temaerne for de otte udgivelser i 2011 her.