Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Årskonference 3. maj - husk at sættes kryds i kalenderen

Tilbage

02-03-2011

Alle deltagere i Energi på havet indbydes til konference 3. maj i Vejen Idrætscenter. Temaet er udfordringer og muligheder i offshoreindustrien.

Fælles for de fleste af de danske underleverandører til offshore olie- og gas sektoren er, at de i højere grad konkurrerer på kompetence, kvalitet, sikkerhed og service frem for pris - er der også i fremtiden en efterspørgsel. Underleverandørernes muligheder og udfordringer på fremtidens marked er derfor overordnet tema, når Energi på havet afholder sin 2. årskonference

Tirsdag 3. maj kl. 8.30-13.00
Vejen Idrætscenter

Konferencen var oprindeligt planlagt til at finde sted i marts, men blev flyttet af praktiske årsager.

Nu bliver der endnu en gang gjort status på de fem delprojekter og på konferencen kan du høre om de eneste tiltag for at styrke dansk offshoreindustri.

"Udfordringen for underskoven af leverandører til værdikæden inden for olie- gasproduktion er bl.a., at kravene til dokumentation og certificering er meget høje. Sikkerhed, sundhed og miljø spiller en central rolle i offshoresektoren, hvilket på den ene side skaber adgangsbarrierer i form af krav til dokumentation og certificering. På den anden side skaber kravene også markedsmuligheder for specialiserede underleverandører, som enten direkte leverer rådgivning inden for sikkerhed, sundhed og miljø, eller som markedsfører sig ved at have høje standarder inden for sikkerhed, sundhed og miljø i deres vareleverancer", fortæller delprojektleder Michael Ahring Petersen, delprojekt Offshore Supply, som vil stå for dele af konferencen.

Læs mere om årskonferencen her.