Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Aftale om PC spil på plads

Tilbage

11-04-2011

Delprojekt Rekruttering og Profilering tegner kontrakt med Virtual Lab om udvikling af interaktivt spil om offshoreindustrien

Kontrakten med Virtual Lab er nu på plads til udvikling af et PC spil til brug i folkeskolens 7.-9. klasser med det formål at skabe opmærksomhed om offshoreindustrien. Virtual Lab udvikler i forvejen interaktive programmer til brug for virtuel sikkerhedstræning, og virksomheden går nu i gang med udvikling af den første prototype.

”Selve den virtuelle olieproduktionsplatform er klar, og der er udviklet et system til indlægning af spørgsmål fra den enkelte bruger. Samtidig er undervisningsmålene for fysik og kemi for 7.-9. klasse blevet analyseret, og der er lavet en række spørgsmål, som nu skal tilpasses energisektoren og samtidig opfylde trinmålene for læringen i folkeskolen. Umiddelbart herefter starter arbejdet med at udvikle spørgsmål til de gymnasiale uddannelser.”, forklarer delprojektleder Tove Morell, Rekruttering og profilering.

Udviklingen af PC spillet foregår i samarbejde med repræsentanter for det kommunale skolevæsen, de gymnasiale uddannelser, universitetet og erhvervslivet.