Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Søger ideer til flere 24 timer camps for unge

Tilbage

14-04-2011

Efter bølgeenergi campen i marts efterlyser Tove Morell fra delprojekt Rekruttering og Profilering forslag til andre camps

Bølge campen i marts arrangeret i samarbejde med Rybners Gymnasium og Wave Star Energy med deltagelse af STX- og HTX-elever fra den syddanske region var så stor en succes, at Tove Morell fra delprojektet Rekruttering og Profilering nu efterlyser ideer til nye camps.

”På bølgeenergi campen fik de unge for alvor smag for at arbejde med konkrete udfordringer inden for offshore energi sektoren, og de gik til opgaven med krum hals. Jeg synes virkelig, vi har fået skabt et koncept, som kan bruges i vores arbejde for at motivere de unge til at vælge uddannelser inden for offshore energi. Derfor vil vi nu gå i gang med at udvikle flere camps, og alle ideer er velkomne", siger Tove Morell, delprojektleder på Rekruttering og Profilering samt kommunikationsmedarbejder på Esbjerg Institute of Technology - Aalborg Universitet.

Bølgerne gik bogstaveligt talt højt ved campen i marts, og mange nåede at blive godt våde. Der blev bygget modeller og beregnet tryk, styrke, bæreevne og meget andet på en sjov måde, og både arrangører og deltagere var enige om, at campen var en succes.  Flere af deltagerne gav således udtryk for, at bølge campen har været med til inspirere dem til at arbejde med energi i fremtiden.

”Har du en god ide til camps indenfor offshore energi og vil bidrage med faglig ekspertise, så har vi konceptet for at sammensætte en camp for en af vores målgrupper: grundskole, gymnasiale uddannelser, erhvervsskoler eller videregående uddannelsesinstitutioner”, siger Tove Morell.

Henvendelse om ideer til nye camps til delprojektleder Tove Morell


Læs mere på ”Vellykket bølge camp” hvor du også finder links til mediernes dækning af campen

Læs hvem der vandt præmier for bedste ideer på bølge campen