Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Nedtælling til konference 3. maj

Tilbage

15-04-2011

Fortsat plads til alle interesserede, der vil opdateres om Energi på havet og have inspiration til at arbejde i offshoreindustrien

Nedtællingen til forårets store konference i forbindelse med Energi på havet er for alvor i gang. Konferencen finder sted 3. maj i Vejen, og her gøres der status på det foreløbige arbejde i Energi på havet.

”Efter en indkøringsfase med opbygning af netværk, iværksættelse af markedsanalyser og meget andet forarbejde er der nu mange konkrete resultater. På konferencen er det ikke mindst virksomheder med interesse i at etablere sig som leverandør til offshoreindustrien, som kan få megen nyttig information, men konferencen vil i det hele taget være fyldt med nyheder samt råd og vejledning for alle aktører i dansk offshoreindustri”, konstaterer projektleder Marianne Tølbøll fra Offshore Center Danmark, der har det overordnede projektansvar for Energi på havet.

”Interessen for at deltage er stor, men der er naturligvis plads til flere. Så få tilmeldt dig og dine kolleger, og så ses vi til en spændende dag den 3. maj”, siger Marianne Tølbøll.

Tilmelding og yderligere oplysninger om konferencen her. Deltagelse er gratis