Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Ny Værktøjsportal er netop åbnet

Tilbage

05-05-2011

Værktøjsportalen for delprojekt Offshore Supply blev officielt åbnet på Årskonferencen "Energi på havet" den 3. maj 2011 i Vejen.

Den ny hjemmeside giver gode råd og masser af nyttige værktøjer for virksomheder med lyst til at etablere sig på offshoremarkedet. Med fokus på det potentiale, der er for nye virksomheder, og udsigt til kraftig vækst i branchen skal hjemmesiden www.offshore-supply.dk hjælpe virksomheder med at indtræde på eller udvikle nye markeder inden for Offshore olie og gas.

www.offshore-supply.dk indeholder blandt andet analyser af branchens krav og praktiske værktøjer som kan hjælpe virksomhederne med at imødekomme disse krav.

”Danske virksomheder er internationalt anerkendte, især indenfor den ekspertise, som dansk offshore olie og gasindustri har oparbejdet igennem mange år, og der er behov for yderligere kapacitet i form af nye leverandører. Mindre virksomheder har gode muligheder for at ekspandere i branchen, og det er baggrunden for den nye hjemmeside. Her er der gode råd og masser af gratis materiale til inspiration for virksomheder som overvejer at etablere sig i offshoreindustrien”, forklarer Michael Ahring Petersen, delprojektleder under Energi på havet.

Hjemmesiden omfatter flere såkaldte Wizards, der er interaktive programmer, som fungerer som guider, eksempelvis "Produktlovgivning". Der er også mulighed for at gennemføre selvevaluering for interesserede underleverandører.  Hjemmesiden fungerer således som en interaktiv værktøjsportal, der omfatter viden, inspiration og værktøjer og er udviklet i samarbejde mellem udviklingsprojektet Energi på havet og Bureau Veritas, Force Technology og UdviklingVejen.

Frem til 2012 afprøves værktøjerne i 20 virksomheder. Herefter udrulles resultaterne og værktøjet til gavn for alle interesserede. Læs mere på www.offshore-supply.dk.