Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Download præsentationer fra konferencen

Tilbage

04-05-2011

Alle præsentationer fra konferencen 3. maj er lagt ud på hjemmesiden og kan downloades gratis.

Konferencen 3. maj var et overflødighedshorn af nyttige oplysninger til alle, som enten arbejder i offshoreindustrien eller som overvejer at etablere sig som leverandør i branchen. For alle interesserede har vi samlet præsentationer og materiale fra konferencen i en overskuelig oversigt, som du finder her.

For nye leverandører til offshore olie- gasindustrien fortalte en repræsentant for Mærsk Olie og Gas på konferencen om deres forventninger og krav til nye leverandører - blandt andet at man forventer, at leverandørerne er proaktive og opsøgende, ligesom det kan være en fordel at være registreret i leverandørregistret Achilles. Download præsentationen fra Mærsk Olie og Gas her.

Ønsker man som virksomhed at styrke sin virksomhed med henblik på at etablere sig som leverandør i offshoreindustrien er der udarbejdet et ”kompetencehjul” med 27 områder, fra vurdering af ledelseskompetencer og økonomisk robusthed til kundekrav. Ved hjælp af hjulet er det muligt at fastslå niveauet i virksomheden her og nu og definere indsatsområder, som er nødvendige for at være klædt på til at servicere offshoreindustrien. En præsentation af kompetencehjulet kan downloades her.

Derudover blev der på konferencen gjort rede for det foreløbige arbejde i de fem delprojekter, som udgør Energi på havet. Projektet fortsætter til foråret 2013, og næste konference afholdes onsdag 5. oktober 2011. Ønsker du at blive holdt orienteret om Energi på havet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.