Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Få omtale i ON/OFF News

Tilbage

12-05-2011

Offshore Center Danmarks magasin for offshoreindustrien ON/OFF News udkommer til efteråret med særtema om Energi på havet op til konferencen 5. oktober.

Til efteråret udgiver Offshore Center Danmark magasinet ON/OFF News med et særtema om Energi på havet og de foreløbige resultater fra det treårige udviklingsprojekt. Magasinet udgives op til konferencen i oktober, og i magasinet er der rig mulighed for at bringe omtale af resultater fra projektet eller om kommende events med fokus på styrkelsen af offshoreindstrien.

Aktører i branchen og samarbejdspartnere under Energi på havet opfordres til at bidrage til magasinet, så vi får en fyldig omtale af alle de tiltag, der er sat i værk for at øge beskæftigelsen i offshoreindustrien. Samtidig har deltagere i Energi på havet mulighed for at profilere sig i branchen.

Deadline for ON/OFF News særtema om Energi på havet er mandag 15. august, og redaktionen modtager gerne tips, færdige artikler eller forslag til historier om aktiviteter i forbindelse med Energi på havet, gerne på mail news@offshorecenter.dk. For annoncering samt yderligere oplysninger om ON/OFF News læs her.