Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Informationsmøde 14. juni om mulighederne for SMV’er i havvindmølleindustrien

Tilbage

21-05-2011

Få gode råd og inspiration på informationsmøde som skal bane vejen for flere virksomheder på markedet for havvindmølleteknologi. Deltagelse er gratis.

Tirsdag 14. juni 2011 bliver en særlig dag for virksomheder, som enten har eller ønsker tilknytning til vindmøllesektoren. Denne dag afholdes informationsmøde for alle små og mellemstore virksomheder, der er interesseret i at høre om mulighederne for vækst i kølvandet på den massive udvikling, der har været inden for havvindmøller.

Mødet finder sted på Syddansk Universitet i Esbjerg, og på mødet kan interesserede virksomheder blandt andet høre om muligheden for at deltage i et forløb, hvor virksomheden får hjælp til at navigere i havvindmøllesektoren.

”Vi har i samarbejde med ledende aktører i offshoresektoren udviklet et koncept, som sætter fokus på den forretningsmæssige udvikling af SMV´er til havvindmølleindustrien. Og udover et indholdsrigt informationsmøde med mere generel information giver vi 15 udvalgte virksomheder mulighed for at deltage i et pilotprojekt, som skal klæde virksomheden på til en styrket indsats på markedet for havvindmøller. Virksomhederne får blandt andet hjælp til strategiudvikling, projektledelse, værdikædeledelse og klargøring til internationalisering af virksomheden”, fortæller lektor Svend Ole Madsen, Syddansk Universitet.

Udfordringer og muligheder
Blandt indlægsholderne på informationsmødet den 14. juni er regionskonsulent Steen Hoeck Klausen fra DS Håndværk & Industri, og han forventer, at flere af hans medlemsvirksomheder vil være interesserede i at deltage på mødet.

”Danske virksomheder kæmper benhårdt for at beholde deres førerposition – i et vindmarked, hvor konkurrencen øges dag og dag. Tendensen er klar: prisen og leveringstiden skal ned, mens kvalitet og sikkerhed skal helt i top. Det stiller store krav til underleverandørerne om at omstille sig de nye tider vindmarked. En udfordring ikke alle virksomheder er lige godt rustet til. Informationsmødet og hele projektet Offshore Vind – Forskning er en god anledning for virksomheder til, at rette fokus på fremtidens krav i vindbranchen og få kvalificeret rådgivning til at håndtere de stigende krav.”

Nærmere oplysninger om informationsmødet 14. juni fås hos lektor Svend Ole Madsen, telefon 6550 1512 eller email som@sam.sdu.dk. Deltagelse på informationsmødet er gratis, inklusive en let anretning.

Download program her
Download pressemeddelelsen "Informationsmøde om mulighederne for SMV’er i havvindmølleindustrien"