Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Kom med til international event for havvindmølleindustrien

Tilbage

20-05-2011

Deltagere i Energi på havet får nu muligheden for at deltage på den internationale business event for havvindmølleindustrien - OWIB 2011 den 9. november i Esbjerg.

OWIB 2011 er erhvervslivets svar på speeddating og samler operatører, producenter og leverandører, energiselskaber og rådgivere fra Danmark og udlandet for at drøfte fremtidige projekter, udveksle erfaringer eller søge nye leverandører i et internationalt forum.

På korte, uformelle møder har alle med tilknytning til havvindmølleindustrien mulighed for at danne sig et overblik over nye leverandører og produkter, markedsføre sig over for potentielle kunder og genopfriske kontakter til udenlandske samarbejdspartnere – og interessen for at deltage vokser år for år.

”Det er femte år, vi arrangerer OWIB, og efter sidste års rekorddeltagelse har vi løftet overliggeren endnu en gang. Vi har blandt andet intensiveret markedsføringen i Tyskland, England, Kina og USA for at få så mange udenlandske deltagere som muligt. Vores mål er at være en af de mest betydningsfulde events af sin art”, forklarer Manager, Renewables Morten Holmager, Offshore Center Danmark, der står bag OWIB.

I forbindelse med OWIB sidste år blev der i løbet af en enkelt dag etableret omkring 2.200 kontakter mellem deltagerne, og det tal satser Morten Holmager øges betragteligt i år.

Yderligere oplysninger og tilmelding på www.owib.dk