Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Nu er vi 440

Tilbage

09-06-2011

Interessen for at følge med i Energi på havet vokser dag for, det kan blandt andet aflæses i antallet af abonnenter af nyhedsbrevet.

Med det seneste nyhedsbrev udsendt i juni 2011 er antallet af abonnenter på det gratis nyhedsbrev fra Energi på havet oppe på 440, et overraskende højt antal sammenlignet med de knapt 100 samarbejdspartnere, der er tilknyttet projektet.

"Det er meget positivt med de mange, som følger med i projektet. Der er tilsyneladende også mange uden for projektet, som læser nyhedsbrevet, og dermed bidrager til at skabe den vækst og bedre betingelser for offshoreimndustrien, som er hele formålet med Energi på havet", siger projektkkordnator Marianne Tølbøll, Offshore Center Danmark

Fra det første nyhedsbrev blev sendt ud i i maj 2010 er der skrevet 60 nyheder på hjemmesiden, som abonnenterne af nyhedsbrevet har kunnet følge med i. Udover nyheder fra de fem delprojekter har der været bragt referater, links til reportage med billeder fra konferencer og seminarer samt nyheder fra offshoresektoren.

Nyhedsbrevet fra Energi på havet udsendes jævntligt, og nye abonnenter kan tilmelde sig her - det er gratis.