Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Offshore netværk for pilotvirksomheder

Tilbage

22-06-2011

Den 22. juni blev der etableret et nyt netværk for de pilotvirksomheder der indgår i delprojekt Offshore Supply.

Alle pilotvirksomheder deltog på det første netværksmøde i Rødding. Virksomhederne er tidligere blevet screenet, omkring deres kompetencer, med det nyudviklede "kompetencehjul". Screeningen stiller skarp på den enkelte virksomhedes kompetencer, i forhold til branchens krav, og giver muligheder for at opsætte nogle ønsker for kompetenceudvikling .

På netværksmødet blev fællesmængden at mulige indsatser fremlagt. Det viste, ikke overraskende, at der var fælles interesser omkring profilering, forretningsudvikling, synlighed, markedsanalyse, markedsføring, netværk. 

På netværksmødet var der enighed om at emnet "Forretningsudvikling" omfatter de elementer og indsatser der er brug for at vide mere om. Et interessant forløb omkring frorretningsudvikling blev præsenteret af Andrew Hoff fra Force. Derefter besluttes det at netværksdeltagerne indgår i 5 moduler, af én dags varighed. Forventet resultat, for den enkelte virksomhed, bliver indblik og inspiration til implementeringstiltag der kan udvikle virksomhedens forretningsgrundlag.

Sideløbende arbejder de enkelte pilotvirksomheder med andre tiltag der kan medvirke til at den enkelte virksomhed kvalificeres som leverandør til offshore sektoren Olie og Gas.    

 

MAP