Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Substitution af materialer offshore har valgt fokuspunkter

Tilbage

22-09-2011

Offentliggør tre spændende indsatsområder på konferencen 5. oktober og opfordrer interesserede plastleverandører om at deltage på konferencen.

Plast og plastkompositter er et voksende forretningsområde i offshoreindustrien. Der er hele tiden nye anvendelsesmuligheder, og på midtvejskonferencen 5. oktober vil delprojektleder Bente Nedergaard Christensen fra delprojektet Substitution af materialer offshore præsentere tre nye fokusområder, som hver især kan udvikles til nye forretningsområder for interesserede leverandører i branchen.

Flere af ideerne til udvikling af nye forretningsområder kommer fra den idégenereringsdag, som delprojektet arrangerede i november 2010. Her mødtes slutbrugere i offshoreindustrien med aktører i plastindustrien for at holde brain storming om, hvad plast og plastkompositter kan bruges til i offshoreindustrien. Aktørerne fra plastindustrien fortalte om plast og plastkompositternes fordele og anvendelsesmuligheder, og slutbrugere fra offshoreindustriens fortalte om konkrete problemer og overvejelser  om materialebrug.

De valgte fokusområder er: Arm i højstyrkebeton med plastkerne, Multipurposeskab, og trapper. Dette vil der blive orientert yderligere om på midtvejskonferencen d. 5. oktober

Bente Nedergaard Christensen er meget interesseret i at komme i dialog med virksomheder, som er interesseret i de nye forretningsområder og opfordrer plastleverandører til at deltage på konferencen 5. oktober.