Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Stadig brug for nye leverandører til offshoreindustrien

Tilbage

22-09-2011

Flere delprojekter er stadig interesseret at høre fra virksomheder – så deltag på midtvejskonferencen 5. oktober i Ribe Fritidscenter. Deltagelse er gratis.

Flere delprojekter under Energi på havet efterlyser fortsat virksomheder, som har lyst til at blive klædt bedre på til opgaven som leverandør til offshoreindustrien. Tidligere har tre delprojekter udsendt materiale, som skal få interesserede virksomheder til at henvende sig, og der er fortsat plads til flere, lyder det fra delprojektlederne.

”Offshoreindustrien er i vækst og altid på udkig efter leverandører, som kan gøre tingene på en anden måde – eller billigere og hurtigere – end tidligere. I delprojektet Offshore Supply har vi stadig plads til virksomheder, som synes det kan være interessant at blive leverandør til branchen”, forklarer delprojektleder Michael Ahring-Petersen, Business Kolding.

Også delprojektet Offshore Vindsektoren – Forskning samt Substitution af Materiale Offshore er interesseret i at høre fra interesserede virksomheder. Der stilles en række krav til virksomhederne, som til gengæld kan få råd og vejledning på vej ind på offshoremarkedet.

Brochuremateriale  om deltagelse i et af de tre delprojekter kan downloades her.