Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Sidste frist for tilmelding til midtvejskonferencen 5. oktober

Tilbage

23-09-2011

Mange spændende resultater fremlægges ved midtvejskonferencen for deltagere i Energi på havet 5. oktober i Ribe Fritidscenter.

Virksomheder, uddannelsesinstitutioner, myndigheder og andre involverede i udviklingsprojektet Energi på havet samles til årskonference onsdag den 5. oktober i Ribe Fritidscenter for at tage temperaturen på det treårige udviklingsprojekt, som skal skabe vækst i offshoreindustrien. Hvis du er interesseret i at deltage – så tilmeld dig inden 29. november.

”Hvert af de fem delprojekter har fået sat mange initiativer i gang, og det bliver spændende at fortælle om de forskellige tiltag og om de resultater, som er opnået i nogle af delprojekterne”, konstaterer direktør Peter Blach, Offshore Center Danmark, som har det overordnede projektansvar.

Indbudte samarbejdspartnere vil på midtvejskonferencen redegøre for det foreløbige arbejde i projekterne, og resultaterne fra en række analyser og undersøgelser vil blive fremlagt.

”Midtvejskonferencerne er med til at holde alle opdateret om, hvad der sker i hvert af de fem delprojekter. Da der er tale om fem forskellige delprojekter er det naturligt, at det er forskelligt hvor i projektforløbet, der er nyt at fortælle. Men på konferencen 5. oktober er det ikke mindst analysen af muligheder og udfordringer inden for uddannelse og efteruddannelse til offshoreindustrien, som vi glæder os til at fremlægge”, siger Peter Blach.

Energi på havet modtager støtte fra EU og Syddansk Vækstforum under Region Syddanmark, og regionsformand Carl Holst glæder sig over det store antal involverede virksomheder og uddannelsesinstitutioner som en forudsætning for, at projektet vil blive en succes.

”Jeg kan se, at der har været en god involvering af regionale virksomheder, som vil udvikle nye forretningsmodeller og forsøge sig på nye markeder. Udfordringen bliver de næste halvandet år at holde fast i de gode ideer i projektet og få ført dem ud i livet. Regionens virksomheder har med Energi på havet fået en god mulighed for at udvikle deres forretning, udvide deres kompetencer og få sat fokus på sektoren til gavn for beskæftigelsen. Men for at få fuldt udbytte skal man involvere sig og investere nogle timer i udviklingsarbejdet. Så udfordringen kan være at overbevise virksomhederne om, at de ikke har råd til at lade være med at involvere sig” siger regionsrådsformanden.

Midtvejskonferencen afsluttes med frokost, og det er gratis for deltagere i Energi på havet og interesserede samarbejdspartnere at deltage. Tilmelding nødvendig senest 29. september – tilmelding online her.