Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Planlægger temamøder i 2012

Tilbage

20-12-2011

Der bliver megen nyttig information for interesserede virksomheder, når det foreløbige arbejde i Energi på havet i 2012 danner grundlag for en række temamøder.

Der bliver megen nyttig information for interesserede virksomheder, når det foreløbige arbejde i Energi på havet i 2012 danner grundlag for en række temamøder.

Rapporter, analyser og undersøgelser - halvandet års arbejde med udviklingsprojektet Energi på havet har skabt så meget viden om branchen, at Offshore Center Danmark som overordnet leder af projektet nu tager initiativ til at afholde en række temamøder. Her sættes fokus på nogle af konklusionerne fra det omfattende udviklings- og analysearbejde, der hidtil er gjort for at skabe overblik over branchens udviklingsmuligheder.

Temamøderne vil finde sted i løbet af 2012.

"Vi har efterhånden så meget viden om virksomhedernes behov, udfordringer og ønsker, at vi kan arrangere temamøder, hvor vi tager fat på konkrete emner, som kan hjælpe virksomhederne på vej. I løbet af et par timer kan man på temamøderne få overblik over eksempelvis konkrete markeder, behovet for strategisk udvikling eller møde samarbejdspartnere", forklarer projektleder Marianne Tølbøll, Energi på havet.

Temaerne for møderne fastlægges i starten af 2012, hvorefter alle med tilknytning til Energi på havet vil blive inviteret. Også virksomheder, der endnu ikke er involveret i Energi på havet vil blive inviteret. Men følg med på hjemmesiden, hvor temamøderne vil blive præsenteret.

Har du et bud på et temamøde under Energi på havet kan du kontakte Marianne Tølbøll eller Energi på havets sekretariat.