Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Sæt kryds i kalenderen 6. november – efterårets konference

Tilbage

27-06-2012

Energi på havet inviterer alle til efterårets store konference 6. november, hvor der gøres status over det foreløbige arbejde i det store projekt. Sæt kryds i kalenderen - der bliver mange gode nyheder på programmet.

Resultaterne er begyndt at krystallisere sig i de fem delprojekter under Energi på havet. Vil du høre om de seneste nyheder og resultater fra projektet, skal du sætte kryds i kalenderen 6. november. Her arrangerer vi den halvårlige status på projektet med indlæg, indbudte gæster og mulighed for at networke med branchens andre aktører.

”Vores overordnede mål med Energi på havet har været at skabe 7000 nye arbejdspladser i offshoresektoren. Vi gør løbende status, om vi når vores mål, og på konferencen kan vi fortælle om en lang række tiltag, som har været med til at skubbe beskæftigelsen i den rigtige retning”, fortæller projektleder Marianne Thorlund Tølbøll.
 
”Udover det overordnede mål har vi en lang række delmål, og her mindre end et år før projektet afsluttes er der naturligvis meget at fortælle. Så jeg håber på stor deltagelse”, siger Marianne Thorlund Tølbøll.
 
Efterårets konference finder sted tirsdag 6. november. Det er gratis at deltage, men tilmelding er obligatorisk. Klik her for online tilmelding.