Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Stort temanummer om Energi på havet

Tilbage

26-06-2012

Vær med til at fortælle den gode historie om Energi på havet, når magasinet ON/OFF News udkommer til efteråret. Deadline for artikler er 17. august.

Forud for Energi på havet-konferencen 6. november sætter Offshore Center Danmark fokus på Energi på havet i et særnummer af magasinet ON/OFF News. Magasinet udkommer i september, og alle deltagere i Energi på havet opfordres til at komme med historier til magasinet.

”Magasinet følger op på de små og store nyheder, der er opstået i kølvandet på Energi på havet. Det kan være portrætter af virksomheder, som haft succes med at engagere sig i sektoren eller det kan være resultater fra forsøgsprojekter. Alle opfordres til at fortælle den gode historie”, fortæller projektleder Marianne Thorlund Tølbøll, Energi på havet. 
 
ON/OFF News er det eneste magasin for og om dansk offshoreindustri, og magasinet udsendes 6-8 gange årligt til 3000 virksomheder, organisationer og myndigheder beskæftiget i brancher, der relaterer sig til offshore – hvert nummer har et særskilt tema inden for Offshore Olie & Gas eller Offshore Renewable.