Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Energi på havet går til filmen

Tilbage

18-12-2012

Et samarbejde med produktionsselskabet Best Media skal føre til en 25 minutters tv-udsendelse om arbejdet med at styrke beskæftigelsen i offshoreindustrien. Filmen får titlen "Energi på havet - en branche i medvind" og kan ses på DK4 fra uge 16.

Best Medias redaktør Mick Østergaard har fulgt arbejdet med Energi på havet gennem det seneste år, og han har samlet materiale til filmen, som vil blive vist på DK4 i løbet af foråret. Filmen fortæller om de seneste tre års arbejde.

"Processen med at få Energi på havet løbet i gang og de mange gode resultater, der er opnået undervejs er bestemt en tv-udsendelse værd. Derfor er det positivt, at det er lykkedes at indgå en aftale med Best Media. En foreløbig versioin blev vist på afslutningskonferencen 27. februar , og senere vil filmen kunne downloades fra hjemmesiden", forklarer projektleder Marianne Thorlund Tølbøll, Energi på havet.

Best Media producerer en række programmer for DK4, som er en landsdækkende kanal. Udsendelsen vil indgåi en programpakke, hvor udsendelsen vil blive genudsendt 12-15 gange i løbet af det første halvår af 2013 - første gang i uge 16.