Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

Kompelet kompendium frigives

Tilbage

22-01-2013

Siden projektstarten 1. marts 2010 har en arbejdsgruppe, for delprojekt Offshore Supply, arbejdet med at udvikle et kompendium. Formålet er at gøre det lettere for virksomheder at indtræde eller vækste på offshore olie og gasmarkedet.

Mange måneders arbejde er nu afsluttet for delprojekt Offshore Supply. 20 pilotvirksomheder har siden 2010 testet metoder og værktøjer der gør det lettere for underleverandører, at komme ind på Offshore Olie og Gas industrien, eller skabe yderligere vækst. 

I 2010 blev der nedsat en arbejdsgruppe, bestående af Bureau Veritas, Force Technology, Ocean Team og Business Kolding. Målet var at kunne præsentere et overskueligt værktøj omkring de mange krav operatørerne og hovedleverandørerne stiller til deres underleverandører. Det mener vi nu er lykkedes med pilotvirksomhederns positive tilbagemeldinger.   

Igennem workshop, med underleverandører, og forløb i 20 pilotvirksomheder er værktøjerne gennem forskellige forløb blevet godt og grundigt testet og løbende blevet tilpasset. Resultatet blev et færdigt kompendium den 22. januar 2013, hvor det hele er samlet og kan hentes her. Kompendiet kan mod betaling rekvireres fra Offshore Center Danmark fra 1. marts 2013.

Vi håber at kompendiet kan gør gavn i mange flere virksomheder, enten i form af et selvstudium, eller ved at tilknytte en erfaren person fra offshore sektoren, der kan hjælpe virksomheden gennem de nødvendige indsatser.

Pixihæftet er også et resultat af projektet og har til formål at inspirerer interesserede virksomheder til at kvalificere sig til Offshore Olie og Gas industrien og kan hentes her. Pixihæftet findes også i en trykt udgave og kan rekvireres fra Offshore Center Danmark fra 1. marts 2013, så længe lager haves.

Værkstøjsportalen offshore-supply.dk revideres afslutningsvis, før udgangen af februar 2013, og vil være åben for alle i hele 2013.