Kontakt   |   Søg 

  Offshore vindsektoren - forskning
  Offshore Supply
  Substitution af materialer offshore
  Rekruttering og profilering
  Koordinering af offshore uddannelser
  Hvad er Energi på havet    Nyheder    Aktiviteter    Presserum 
Intranet Sign in    
Presseomtale
Tilmeld nyhedsbrev
Nyheder

TV-udsendelse får premiere 18. april

Tilbage

14-04-2013

Der er nu sat dato på premieren for tv-udsendelsen om Energi på havet. Udsendelsen sendes første gang 18. april på DK4 og vil blive genudsendt flere gange i løbet af foråret.

Den 25 minutter lange udsendelse om Energi på havet og resultater fra projektet har fået titlen Energi på havet - en branche i medvind. Det er tv-selskabet Best Media, som har stået for optagelser og interviews af en lang række deltagere i projektet, og udsendelsen forventes sendt 12-15 gange i løbet af foråret.

DK4 har foreløbig programsat udsendelsen følgende dage:

Torsdag 18. april kl 23.00
Lørdag 20. april kl. 11.00
Søndag 21. april kl. 08.45
Mandag 22. april kl. 17.30
Torsdag 24. april kl. 15.15
Tirsdag 30. april kl. 18.00

Yderligere 6-8 genudsendelser vil blive programsat i løbet af foråret, fortæller Mick Østergaard. Han afventer nærmere besked fra DK4. Derudover kan du se udsendelsen lige her.

"Det har vist sig at være en større opgave at kortlægge Energi på havet projektet end oprindelig planlagt. Derfor er udsendelsen blevet udsat nogle gange, men det færdige resultat er meget professionelt og velfortalt. Desværre har det ikke været muligt at udgive en DVD med udsendelsen, som oprindelig planlagt, så vi må klare os med hjemmesiden", forklarer projektleder Marianne Thorlund Tølbøll, Energi på havet.